Project

Spinoza Diners

Elke zaterdag samen met je buurtbewoners eten tijdens het Spinoza Diner

De Spinozahof wilt dat elke buurtbewoner de kans krijgt om anderen in te buurt te leren kennen. Daarom wordt er elke zaterdag het Spinoza Diner georganiseerd. Iedereen uit de buurt is vrij om langs te komen met zijn of haar eigen gemaakte gerecht om er vervolgens samen van te genieten. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

  • Geniet elke zaterdag van gerechten vanuit verschillende culturen.
  • Er zijn geen kosten aan het diner verbonden. Wel willen we graag dat je zelf een vegetarisch gerecht meeneemt dat je lekker vindt.
  • Iederéén is welkom om te komen eten. Aanmelden is dus niet nodig.
  • Leer buurtbewoners kennen door samen te eten.
  • Elke zaterdag vanaf 18.00 inloop, van 18:30 uur tot 20.00 uur gezamenlijk eten, afwassen en opruimen.

We organiseren verschillende thema’s tijdens de Spinoza Diners, zoals Pannenkoekendag, Hollandse Kost en het Valentijnsdiner. Benieuwd?

Team Spinoza Diner

Om ervoor te zorgen dat elke vrijdag het Spinoza Diner kan plaatsvinden, is er een team opgezet met vrijwilligers die samen het diner organiseren. Hierbij gaat het voornamelijk om de gastvrijheid, het wegwijs maken van de deelnemers en ervoor zorgen dat de tafels gedekt worden. Elke vrijdag zijn er 2 tot 3 vrijwilligers die helpen het diner te organiseren. Momenteel bestaat het Team Spinoza Diner uit 11 vrijwilligers. Elke vrijwilliger besteedt hier ongeveer 1 tot 2 vrijdagen per maand van 17.00 tot 20.00 uur tijd aan. Interesse om mee te helpen als vrijwilliger? Meld je hieronder aan via het contactformulier.

Contact

Wil je graag als vrijwilliger helpen met het organiseren van de Spinoza Diners? Meld je hieronder aan via het contactformulier.

Naam(Verplicht)
Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?