Spinoza Lunch

Project

Spinoza Lunch

Elke zaterdag samen met je buurtbewoners eten tijdens de Spinoza Lunch

De Spinozahof wilt dat elke buurtbewoner de kans krijgt om anderen in te buurt te leren kennen. Daarom wordt er elke zaterdag de Spinoza Lunch georganiseerd. Iedereen uit de buurt is vrij om langs te komen met zijn of haar eigen gemaakte gerecht om er vervolgens samen van te genieten. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

  • Geniet elke zaterdag van gerechten vanuit verschillende culturen.
  • Er zijn geen kosten aan het diner verbonden. Wel willen we graag dat je zelf een vegetarisch gerecht meeneemt dat je lekker vindt.
  • Iederéén is welkom om te komen eten. Aanmelden is dus niet nodig.
  • Leer buurtbewoners kennen door samen te eten.
  • Elke zaterdag vanaf 13.00 uur inloop, vanaf 13.15 uur gezamenlijk eten, afwassen en opruimen.

Team Spinoza Lunch

Om ervoor te zorgen dat het elke zaterdag kan plaatsvinden, is er een team opgezet met vrijwilligers die samen de lunch organiseren. Hierbij gaat het voornamelijk om de gastvrijheid, het wegwijs maken van de deelnemers en ervoor zorgen dat de tafels gedekt worden. Elke vrijdag zijn er 2 tot 3 vrijwilligers die helpen het diner te organiseren. Momenteel bestaat het Team Spinoza Lunch uit 11 vrijwilligers. Elke vrijwilliger besteedt hier ongeveer 1 tot 2 vrijdagen per maand van 12.00 - 14.00 uur tijd aan. Interesse om mee te helpen als vrijwilliger? Meld je hieronder aan via het contactformulier.

Contact

Wil je graag als vrijwilliger helpen met het organiseren van de Spinoza Lunch? Meld je hieronder aan via het contactformulier.

"(Verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(Verplicht)
Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?