Project

De Buurttuin

Elke zaterdag samen omspitten, planten en oogsten in de Buurttuin

In de buurttuin van de Spinozahof kunnen buurtbewoners zowel samen als alleen tuinieren.

De buurttuin bestaat uit 31 individuele tuintjes, een gemeenschappelijke tuin en een medicinale kruidentuin. Iedereen met groene vingers kan dus hier terecht!

  • Elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur kan je helpen met het tuinieren in de gemeenschappelijke tuin samen met andere vrijwilligers. Een groep van ongeveer 8 vrijwilligers is wekelijks samen aan het tuinieren. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De oogst van deze tuin wordt vervolgens gebruikt voor het Spinoza Diner.
  • Je kan een individueel tuintje huren voor een jaar. We vragen alleen een borg van €60,- die je terugkrijgt als je je tuintje weer netjes achterlaat aan het einde van het jaar. Er is vaak een wachtlijst met mensen die een tuintje willen huren. Mensen die zelf geen tuin hebben en actief deelnemen als vrijwilliger bij de Spinozahof krijgen voorrang. Met het toewijzen van de individuele tuintjes streven we naar een verdeling die evenredig is met bewoners van onze wijk.

Contact

Heb je vragen over het tuinieren in de gemeenschappelijke tuin of het huren van een individueel tuintje? Neem hieronder contact met ons op.

Ik heb interesse in:(Verplicht)
Naam(Verplicht)
Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen?